Motto: „Když se jednotlivci spojí a najdou něco, co je spojuje, většího, než jejich jednotlivé dovednosti, stane se něco velmi důležitého. Skupina se stmelí a změní se ze skupiny vysoce motivovaných, ale docela sebestředných lidí na společenství, vědomé si své vlastní existence. Společenství této úrovně dokáže pozoruhodné věci.“ David Logan

Když chceme něco změnit, můžeme proti tomu bojovat. Ale je to vyčerpávající a ulpívají na nás černé saze z bojiště. Nebo můžeme svou energii využít konstruktivně, vytvořit si prostor, ve kterém chceme žít, a být našim bližním inspirací. Vydejte se s námi na Celonárodní pouť za přirozené porody, na které se v duchu filmu Nádherná zelená sejdeme k občerstvení, sdílení informací a vzájemné podpoře. Spojíme se v našem úsilí a dáme základ soudržnému společenství, na které budeme další roky navazovat.

Pouť na podporu přirozených porodů

Jedná se o setkání všech jednotlivců a skupin, kteří chtějí podpořit myšlenku přirozených porodů a rodičovských kompetencí. Více informací naleznete na facebooku nebo na webových stránkách IHAM.

Na Celonárodním setkání chceme podpořit Ivanu Königsmarkovou. Přímo v altánku ve středu ČR bude vyhrazeno místo, kde můžeme své finanční i nefinanční příspěvky vložit.

Ivana tuto událost na facebooku podpořila a pevně věříme, že jí zdravotní stav dovolí se setkání  zúčastnit.

Předem se těšíme na společně prožité odpoledne ve středu České republiky a pevně věříme, že naše setkání přispěje svým dílem k pozitivním změnám a podpoře přirozených porodů v ČR.

Kateřina Juřenčáková a Marie Fareh
https://www.facebook.com/events/148780948649691
Hnutí za aktivní mateřství