Mariánka Dvorská - 5 měsícůMilá Ivano, velice si Vás vážím a byla bych šťastná, kdybychom byly s dcerkou jedněmi z těch, které jste doprovázela při porodu ať již osobně doma (nejlépe) nebo cennými radami. I když tentokrát tomu bohužel tak nebylo a můj vyvolávaný porod skončil CS, přála bych si, abych příště mohla být již doma 🙂
Přeju všechno nejlepší a doufám, že nejen díky Vám, ale i všem Vašim pomocnicím a příznivcům se bude situace v Čechách zlepšovat a domácí porody dívek a žen v dobré kondici budou napříště vnímány jako přínos pro matku i dítě.

Zdraví
Linda a Mariánka

Ronja a Felicien Pekovi - 3 a půl rokuPřeji paní Ivaně vše dobré! Moudrost, odvaha a láska kéž ji i nadále provází!
Martina Mochánová

Thea Nováková - 15 měsícůIvana s námi u porodu nebyla osobně, pouze radila po telefonu. I tak nám moc pomohla. Proto jí přejeme zdraví, duševní rovnováhu a šťastné srdce do dalších let jejího hodnotného života.

Ivaně díky!
Novákovi-Kašparovi, Hořice

Jonášek a Violka Weberovi - 4 a půl a 2 rokyZa celou rodinu, přejeme Ivaně mnoho dobrého k narozeninám a hlavně sílu a podporu všech kolem ní.
Michala Krištůfková, Jan Weber, Violka a Jonášek.

Davídek Lobreis - 2 rokyCelé těhotenství jsem chodila na kontrolu k Ivaně, David měl termín 1.10. 2010.
Ivana ale odjížděla 5.10. na plánovanou dovolenou a David se do jejího odjezdu nestihl narodit. Takže mě předala Marušce Vnoučkové a s její pomocí se David narodil dva týdny po termínu 14.10. 2010.

Ivana mi velmi pomohla, hlavně psychicky a podporou, i začátkem srpna tohoto roku. Byla jsem těhotná, bohužel miminko se ve třetím měsíci přestalo vyvíjet a u mě se rozběhl samovolný potrat. Jen díky Ivaně, kterou jsem měla na telefonu každou chvíli, jsem ten samovolný potrat zvládla sama doma bez zásahu lékařů a ustála jsem i všechny události bezprostředně po potratu.
Ivano, drahá Ivano, velký DÍK za Vaši podporu a pomoc, nikdy Vám to nezapomenu!

Zdraví Veronika, Jan a Davídek Lobreisovi