tulipanyMilí všichni, mašinérie soudních procesů skončila. Bylo to dlouhé, bylo to těžké, bylo to únavné. Děkuji všem za podporu, která mi nesmírně pomáhala po celou dobu.
Speciální dík patří mým právníkům – Adéle a Richardovi Hořejším, těm, které spravují tyto stránky – Lence Kovářové a Šárce ŠJ a samozřejmě mé rodině – oběma dcerám a sestře Hance s její rodinou.
Jedna etapa skončila, další začíná. Mám mnoho plánů, o kterých vás budu průběžně informovat. Někdy možná budu potřebovat i pomoc. Čeká nás mnoho práce.
Začínáme už za 14 dní Týdnem respektu k porodu a hned na to budeme pokračovat 30. Mezinárodním kongresem porodních asistentek, který hostí po 89 letech Česká republika. Je na něj přihlášeno přes 3000 porodních asistentek z 96 zemí celého světa. Záštitu nad kongresem převzalo Ministerstvo zdravotnictví, Ministerstvo práce a sociálních věcí a osobně 1. místopředsedkyně poslanecké sněmovny. Zástupci těchto institucí se také kongresu zúčastní. Doufejme, že to bude ku prospěchu nás všech – porodních asistentek, ale hlavně žen a jejich dětí. Držme si společně palce.
Porodním asistentkám přeji k dnešnímu dni všechno nejlepší, hodně klidu k práci, vstřícné úřady a hlavně samé spokojené ženy a zdravé děti.
Těším se na další setkávání s Vámi, ať už osobně nebo prostřednictvím sociálních sítí.
Ivana